Започна дългоочакваният реюниън-тур на Motley Crue

Pinterest LinkedIn +

На 14 февруари с концерт в Сан Хуан (Пуерто Рико), започна дългоочакваният реюниън-тур на възродените глем-легенди Motley Crue "Red, White & Crue".

Оригиналният състав - вокалистът Винс Нийл (Vince Neil), китаристът Мик Марс (Mick Mars), басист Ники Сикс (Nikki Sixx) и барабанистът Томи Лий (Tommy Lee), не са свирили заедно от 1997 г.

Миналата седмица, басистът на Motley Crue, Ники Сикс, е спечелил съдебен иск към известните производители на младежки обувки Vans Shoes. Те ще трябва да заплатят $600 000 компенсация за комерсиалното използване на образа му без разрешение.

Освен че фотографии на Сикс са били използвани от Vans Shoes за рекламни плакати без негово знание, за решението на съда е повлиял и фактът, че самия Ники е собственик на компания за дрехи "N. Sixx by Dragonfly", със същата целева аудитория като на Vans Shoes.

Междувременно, на китаристът на Motley Crue, Мик Марс, също има съдебни спорове. На Мик, обаче, му е провървяло значително по-малко - бившата му приятелка Robbie Mantooth е подала към него иск за 10 милиона долара за материална издръжка, след извънбрачно съжителство.

В своя иск, подаден в лосанжелиски съд, бившата приятелка на китариста твърди, че докато те с Мик са живели заедно, той многократно е обещавал да се грижи за нея цял живот, а ако се разделят, което са направили в края на 2004 г., да си поделят имуществото поравно, съобщава Entertainment - E! Online. Заради връзката си с музиканта, тя се е отказала от кариерата си на документалист.
Сподели.