Заплашват с убийство сервитьорка, преспала със Зейн Малик от One Direction

Pinterest LinkedIn +

Сервитьорката Къртни Уеб, която наскоро преспа с идола си Зейн Малик (Zayn Malik) от нашумялата момчешка банда One Direction, е получила стотици заплахи за убийство, след като приятел на звездата публикува телефонния й номер в своя Twitter профил.

Въпреки че три часа по-късно съобщението с телефонния номер е било изтрито, то все пак е било забелязано от стотици фенове на групата, които са побързали да излеят гнева си върху съблазнителката.

"Очаквах да има обиди, но нещата излязоха от контрол. Получих стотици обаждания от цял свят. Едно момиче ми остави шест гласови съобщения за един час, в които казва, че ще ме убие. Наистина става страшно", сподели 21-годишната сервитьорка, цитирана от Sun.

Името на Къртни обиколи таблоидите с новината, че се е превърнала в авантюра за една нощ за 20-годишния Зейн, обявен наскоро за един от най-сексапилните мъже на планетата от списание Heat. Девойката не скри този факт и дори публикува онлайн снимка на спящия до нея секссимвол.

След злополучната нощ Малик е повикал такси на партньорката си, а няколко дни по-късно папараци са забелязали, че фирма за борба с вредителите е навестила дома на поп звездата в Лондон, в който е извършено прелюбодиянието. Този факт беше коментиран многозначително и не без известна ирония в световната жълта преса.

Инцидентът изглежда не е помрачил любовния живот на певеца, чиято официална приятелка Пиер Едуардс коментира случая с думите "Всичко е наред" по време на първия концерт от турнето на нейната банда Little Mix, стартирало преди броени дни.

Сподели.