"Западен свят" 2: Какво знаем за новия сезон

Pinterest LinkedIn +

Вторият сезон на сериала "Западен свят" ще бъде излъчен през пролетта на 2018 г. Информацията беше потвърдена от HBO.

Снимките на американската научно-фантастична уестърн поредица са започнали в Юта, където беше заснет и първият сезон. Според "Fox13" работният процес в пустинята ще продължи до април 2018 г. 

Вече можем да видим и първия трейлър на дългоочакваните нови епизоди, които отново ще бъдат десет.

Дали обаче ще видим за пореден път познатите ни лица, все още няма официално потвърждение. Все пак някои актьори намекнаха за участието си в продукцията. Ед Харис, Мъжа в черно, заяви, че е готов отново да влезе в образа, стига той да е включен в новия сезон. И както се забелязва от трейлъра, ще се полюбуваме още малко на играта му.

Можем да броим още Евън Рейчъл Ууд, Танди Нютън, Джеймс Марсдън и Джефри Райт. Но вероятността да видим на екран Антъни Хопкинс, който се превъплъти в създателя на парка Робърт Форд, е нищожна.

Публикация, споделена от Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Публикация, споделена от James Marsden (@james_marsden) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Но пък ще се насладим на таланта на холандката Катя Херберс, определяна от "Deadline" като "герой, който ще се появи в най-тежките времена за парка", Густав Скарсгард като Карл Странд, Фарес Фарес и Бети Габриел.

Създателите на сериала Джонатан Нолан и Лиса Джой се опитват да не издават твърде много подробности за предстоящия сезон. Заявяват обаче, че историята няма да започне от там, където е приключил първият. Запалените фенове очакват с нетърпение разкриването на другите светове. А такива по всяка вероятност ще има, поне ако се съди по едноименния сериал от 1973 г. и книгата, на която са базирани епизодите. 

Дали предварителните данни ще се окажат верни, предстои да разберем след няколко месеца.

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.