Синът на Къци Вапцаров се бори за 20 000 долара от хитовия сериал „Западен свят“ (ВИДЕО)

Pinterest LinkedIn +

Синът на Къци Вапцаров Асен има реални шансове на вземе голямата награда от конкурса за фонова музика към хитовия сериал „Западен свят“. Саундтракът, с който младият композитор се състезава, вече набира голяма популярност в YouTube, където потребители от цял свят коментират с възхищение таланта на Асен.

Голямата награда от състезанието за филмова музика е сет с висококачествена техника за правене на музика на стойност 20 000 долара. Наследникът на бившия водещ на шоу „Риск печели, риск губи“ не крие, че апаратурата ще му е от изключителна полза за по-нататъшното развитие.

Версията на Асен Вапцаров е за екшън сцена от сезон 3. Музиката е високооктанова и по думите на композитора, има за цел да накара кръвта ви да кипи.

„Много съм благодарен на екипите на HBO и Spitfire Audio, че създадоха този конкурс. И още повече благодарен на Джей Ейбрамс, Джонатан Нолан, Лиза Джой и Рамин Джавади за създаването на този телевизионен шедьовър. Това, че съм допуснат да бъда дори малка част от света на шоуто, е невероятно“, разкрива 19-годишният талант.

Синът на Къци Вапцаров свири на китара от малък. Завършил е Американския колеж в София и престижния Музикален колеж „Бъркли“ в САЩ. Бил е стажант при един от най-популярните композитори в Холивуд - Ханс Цимер, като е преборил повече от 100

кандидата за позицията.

Къци има още двама сина – Йоан и Александър, който също учи в Американския колеж.

Сподели.