Zangief, Bowser, Eggman и Kano се срещат в Wreck-It Ralph на Disney

Pinterest LinkedIn +

Предстоящият CGI анимационен филм на Disney Wreck-It Ralph ще даде живот на цяла плеяда култови гейм персонажи, които главният герой в продукцията, Ралф, ще срещна по време на своето приключение.

Doctor Eggman от Sonic the Hedgehog, Zangief от Street Fighter II, Bowser от Super Mario Bros., Clyde от Pac-Man, Coily the Snake от Q*bert, Doctor Wily от Mega Man, Kano от Mortal Kombat, M. Bison от Street Fighter II и няколко броя зомбита от Resident Evil са сред героите, чиито епизодични роли във филма вече са потвърдени.

Самият Ралф също е герой от игра – той е врагът на Fix-It Felix Jr. (Джак Макбрайър) в наречената на името на последния аркадна игра, разрушавайки сградите, които той след това поправя. Решавайки, че не иска повече да е отрицателен персонаж, Ралф (Джон С. Райли) решава да избяга от аркадната машина, която обитава, като се "гмурне" в електропреносната мрежа на сградата, в която е поставена.

Така той се озовава в Hero's Duty – Halo-подобен шутър от първо лице, и се притича на помощ на неговия главен герой - сержант Калън (Джейн Линч), в битката му срещу извънземните завоеватели Cy-Bugs. По-нататък Ралф се озовава в Sugar Rush - а-ла Mario Kart игра, където среща Vanellope von Schweetz (Сара Силвърман).

Режисьор на Wreck-It Ralph е Рич Муур (The Simpsons, Futurama, The Critic, Drawn Together, Spy vs. Spy), а изпълнителен продуцент на лентата, чиято премиера е насрочена за ноември 2012 г., е отличеният с две награди Оскар Джон Ласетър – режисьорът на Toy Story, A Bug's Life, Toy Story 2, Cars и Cars 2.

Сподели.