Заместникът на Слави Трифонов започва шоуто си в понеделник. Вижте подробностите!

Pinterest LinkedIn +

От понеделник, 27 януари, в ефира на bTV започва дългоочакваното ново развлекателно шоу, което ще се излъчва вместо "Шоуто на Слави" – всеки делник от 22:30 до 23:30 ч.

Предаването ще се казва "Шоуто на Николаос Цитиридис". Според официално съобщение на телевизията то ще бъде "вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб" и "ще предложи на зрителите точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и с влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения".

Цитиридис е впечатлил създателите напредаването с "разнородните си артистични таланти и умения и с истинско майсторство в хумора", става ясно от краткото представяне на водещия. От медията уточняват, че той има интерес към историята на България и към актуалните събития в страната. Роден е в Атина, но живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Професионалния си опит е натрупал като радиоводещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър и др. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия и има над 300 представления в цялата страна. 

Николаос Цитиридис в студиото на новото шоу

"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов – и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на телевизията.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.