ZAGG keys Mini 7 – освободи графомана в себе си

Pinterest LinkedIn +

Не знаем за вас, но ние много харесваме таблетите – по-големи са от смартфон, така че можете лесно да видите какво се случва на екрана, но същевременно са по-леки и по-удобни от лаптопите.

Още помним колко насмешки отнесе Стив Джобс, когато показа първия iPad (пораснал iPod, хъ-хъ). Както се оказа впоследствие – незаслужени! (Всъщност, първият модерен таблет беше показан от Бил Гейтс десетина години по-рано, но това е друга тема).

Една от основните критики към таблетите е, че не стават за работа. Поради своя тъчскрийн интерфейс, нещо по-сериозно от разглеждане на уеб страници или цъкане на елементарни игрички се оказва доста трудно.

Дори написването на един най-прост e-mail е голяма мъка. Това важи с особена сила за по-малките таблети като iPad Mini, където onscreen клавиатурата просто е твърде дребна, за да се ползва безпроблемно.

За всеки проблем обаче си има решение и в случая то се нарича ZAGG keys Mini 7 (цена 159 лв.) – кейс, поставка и клавиатура в едно за вашия мини таблет от Apple. Той изпълнява три основни функции: първо, предпазва вашия iPad от удари.

Отвън калъфът е с приятна кожена текстура, така че да придава стилен вид на устройството ви. Магнитната закопчалка гарантира сигурно затваряне, така че таблетът да не се изплъзне от него.

Втората и най-важна част е вградената Bluetooth клавиатура, с която ще можете да се отдадете на своята графомания в пъти по-лесно. Въпреки ограниченото място, тя е доста удобна за писане, особено ако я сравняваме с тази на екрана.

С нея писането на дълги писма или попълването на документи няма да е никакъв проблем и със сигурност ще се чудите как изобщо сте работили без нея. Единственият й недостатък е, че няма надписи на кирилица на клавишите, но сериозните хора отдавна знаят коя буква къде се намира (за несериозните има фонетика).

На трето място, на гърба на кейса има малка прибираща се поставка, която да държи iPad-а в изправено положение, за да виждате все пак какво пишете. Така цялата композиция прилича на един миниатюрен лаптоп, но все пак запазвайки всички предимства на таблетите.

Ако често ви се налага да работите в движение и не ви се мъкне лаптоп, чиято батерия умира след час и половина, трудно ще намерите по-добро решение.

Купи ZAGG keys Mini 7 - кейс, поставка и Bluetooth клавиатура за iPad Mini ТУК

Сподели.