Задължителната DVD колекция за всеки истински киноман

Pinterest LinkedIn +

Чудесен подарък и задължителна придобивка за всеки киноман.

Дигиталната епоха, в която живеем, често пъти ни кара да се отнасяме с пренебрежение към физическите копия. Защо са ви старите плочи, когато на вашия смартфон можете да съберете хиляди песни? Защо да пълните рафтовете си с книги, когато един е-четец осигурява огромна колекция, която може да е с вас по всяко време?

Може би на пръв поглед въпроси като тези изглеждат риторични, но всъщност не е така.Всеки истински ценител, било то меломан, киноман или пък геймър, с готовност ще потвърди, че нищо не може да замени неподправеното усещане, получавано от възможността да притежава физически предмета, който е обект на съответната страст.

Независимо дали обичате да колекционирате, или пък искате да имате реално усещане за притежание, физическият носител дава онова чувство за присъствие и стойност, което никой дигитален формат не може да замени.


Затова, ако сте почитатели на магията на големия екран, със сигурност ще разберете какво имаме предвид, представяйки ви тези три уникални колекции DVD филми на класическите холивудски звезди Джеймс Дийн, Стив МакКуийн и Грета Гарбо (цена 45 лв.)

Колекцията "Джеймс Дийн" ви дава възможност да се докоснете отблизо до обаянието на прочутия актьор, напуснал преждевременно света, но останал завинаги в спомените.

Тя се състои от трите му филма ("Бунтовник без кауза", "На изток от рая" и "Гигантът"), като всеки от дисковете съдържа и допълнителни материали.

Освен това в кутията има още два документални филма, посветени на Дийн – "Завинаги млад" и James Dean: Sense Memories, който разказва в подробности последните 18 месеца от живота на легендата.

 

На свой ред, колекцията "Стив МакКуийн" е посветена на лошото момче на Холивуд от 60-те и 70-те години, което се прочува с филми като "Булит" и "Ад под небето".

В колекцията са включени общо 5 от най-известните филми на МакКуийн, придружени от допълнителни материали.

 

Не е забравена и примата на Холивуд Грета Гарбо, която плени света с ролите си в "Ана Каренина", "Дамата с камелиите" и "Ниночка", донесли й половин дузина номинации за "Оскар".

През 1955 г. Гарбо е удостоена с най-престижната филмова награда и отличие за цялостен принос, въпреки че, променена от събитията през Втората световна война, актрисата вече отказва да застава пред камера.

И трите колекции са подредени в стилни метални кутии за удобно съхранение, които освен това придават истински колекционерски характер на филмите.

Така окомплектована, всяка от тях е изключително подходяща за подарък и е задължителна придобивка за всеки истински почитател на киното.

Във времето на YouTube и онлайн стрийминга подобни колекции наистина ни връщат вярата, че все още има много хора, които биха оценили притежанието на такива стилни артефакти от живата история на седмото изкуство.

Купи колекцията от DVD филми ТУК

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.