Забрави Дженифър Гарнър! Бен Афлек се забавлява в компанията на друга (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

След като Бен Афлек и Дженифър Гарнър подадоха молба за развод през април 2017 г., 44-годишният актьор вече се утешава в обятията на друга дама – телевизионната продуцентка Линдзи Шоукъс.

Двойката, която се познава от няколко години, беше забелязана да прекарва лятната си почивка в Мeйн. Двамата са посетили и магазин за алкохол, макар че през март носителят на "Оскар" призна чрез пост във Фейсбук, че има зависимост към алкохолните напитки.

"Искам да живея пълноценен живот и да бъда възможно най-добрият баща. Искам децата ми да знаят, че няма нищо срамно да поискаш помощ, когато имаш нужда от нея, и да бъдеш опора на онези, които се страхуват да направят първата стъпка."

Публикация, споделена от Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Линдзи е в развлекателния бизнес от 2002 г., когато започва като асистент на продуцента на шоуто Saturday Night Live. След като се изкачва в йерархията, 37-годишната Линдзи днес е начело на продукцията.

Бен започва да се среща с бившата си съпруга през 2004 г. Година по-късно се женят на интимна церемония. Имат три деца – Вайълет, Серафина и Самюел, съответно на 11, 8 и 5 години.

Публикация, споделена от POPSUGAR Celebrity (@popsugarcelebrity) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Публикация, споделена от Global Celebrity Fashion (@celebritydailyfashion) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.