За тази коледна реклама "Човек на луната" ще ви трябват носни кърпички

Pinterest LinkedIn +

Какво е това, което блести в ъгълчетата на очите ви? Един-двама от вас може и да ни заблудят, че са рязали лук, но за останалите е ясно и не е никак изненадващо. Просто защото хората, направили тази реклама, са имали тъкмо това за цел - да ви трогнат до дъното на душите ви, колкото и комерсиализирани да са те. Всъщност, като се има предвид кой е рекламодателят, при все благородното послание на този проект, колкото по-комерсиализирани - толкова по-добре!

А иначе, като се абстрахирате от факта, че тази реклама би трябвало да ви отведе в някой от магазините на британската верига John Lewis, чиито годишни приходи гравитират около четири милиарда британски лири стерлинги, можем да се обзаложим с вас, че нещо в закърнялото ви от абсурди сърце ще трепне. Даже, ако питате нас, най-добре ще бъде да се подготвите за гледането й с някоя и друга носна кърпичка.

И ако все още не сме ви убедили да натиснете Play, имайте предвид, че ви предстои да чуете кавър версия на Half the World Away на Oasis, за чието съществуване надали сте подозирали.


Сподели.