YouTube Viral: Перфектният mash-up трейлър на Star Wars, който не очаквахте

Pinterest LinkedIn +

Само няколко дни след премиерата на финалния трейлър на Star Wars: The Force Awakens (Междузвездни войни: Силата се пробужда) дойде и най-пълният трейлър, който не сте очаквали. Той е дело на Джеймс Дарлинг - създател на сайта Science Vs. Cinema - и събира всички трейлъри и тийзъри на филма, излезли досега. Каквото и да мислите за sci-fi епиката след премиерата й на 18 декември 2015 г., едно ще остане непроменено - това е един от филмите с най-впечатляващи рекламни кампании в киното. Приятно гледане!

Само няколко дни след премиерата на финалния трейлър на Star Wars: The Force Awakens (Междузвездни войни: Силата се пробужда) дойде и най-пълният трейлър, който не сте очаквали.

Той е дело на Джеймс Дарлинг - създател на сайта Science Vs. Cinema - и събира всички трейлъри и тийзъри на филма, излезли досега.

Каквото и да мислите за sci-fi епиката след премиерата й на 18 декември 2015 г., едно ще остане непроменено - това е един от филмите с най-впечатляващи рекламни кампании в киното. Приятно гледане!


Сподели.