YouTube сензацията Ребека Блек атакува с ново парче (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Вече 14-годишната скоропостижно изгряла поп звезда Ребека Блек (Rebecca Black), прочула се по цял свят благодарение на феноменалния успех на дебютния й видеоклип в YouTube, генерирал близо 200 млн. импресии за 3 месеца, издаде втори сингъл - My Moment.

Подобно на безмилостната критика към Friday, засега отрицателните оценки на My Moment преобладават над положителните в съотношение 2:1, а почти всеки десети потребител, изгледал видеото, си е направил труда да го коментира, в повечето случаи в негативен тон.

Текстът на парчето е послание именно към онези, които заклеймиха невръстната изпълнителка, навършила 14 години на 21 юни, за липсата на талант, визия и интелект: "Беше ли и ти сред онези, които повтаряха как нищо не излезе от мен/ Е, напът съм да ти докажа, че си бъркал/ Аз не съм единствената, която вярва в нещо/ Моето единствено желание скоро ще се сбъдне/ Никой няма да ме спре...", гласят първите няколко строфи.

Видеото към My Moment включва кадри от реалния живот на Ребека Блек през последните месеци, в това число последния й ден в прогимназията, посещението й на филмова премиера, изявата й като водеща на Online Music Awards на MTV и т.н.

Преди рилийза на My Moment, калифорнийката, която се ползва със симпатиите на редица знаменитости, в това число Lady Gaga, Крис Браун и Перез Хилтън, се снима в още един клип – този към актуалния сингъл на Кати Пери – Last Friday Night (T.G.I.F.). Понатрупала опит, младата звезда излъчва още повече увереност и е записала чувствително по-разчупена вокална партия от тази на Friday.

Парчето е написано от автора на една от по-новите песни на Джъстин Бийбър - Брандън Хамилтън, и е продуцирано от Чарлтън Петъс, работил в миналото с Хилари Дъф. То ще бъде включено и в първия й мултитраков запис (EP), който ще излезе през август.


Сподели.