Yalta club става Спартакус в последната нощ от февруари

Pinterest LinkedIn +

На 28 февруари партито в столичния Yalta club ще премине под надслов "Spartacus - The Legend Still Continues...". Ден по рано зад пулта ще дебютира популярния диджей François Kevorkian.

За атмосферата на тематичния купон ще допринесе актуален саунд, съпроводен от изпълнения на много танцьори.

На 27 февруари гостите на клуба ще чуят сета на François Kevorkian, един от най-актуалните диджеи на световната клубна сцена.

Роденият във Франция музикант ще дойде за първи път у нас и с гостуването си ще постави началото на серията от партита под надслов "DJ Mag in the Club".

François Kevorkian е работил по ремиксите на някои от най-големите звезди на музикалната сцена като Eurythmics, Diana Ross, U2, Mick Jagger, Foreigner, Jean Michel Jarre, Pet Shop Boys.

Електронни билети за партитo на François Kevorkian могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.