X Factor 2015: Всичко е любов на сцената в шоуто

Pinterest LinkedIn +

След магията на Хелоуин, която завладя участниците по време на втория лайф, тази вечер всичко в X Factor 2015 беше под знака на любовта.

Александрина Макенджиева откри най-нежния концерт с One Moment in Time на легендата Уитни Хюстън. 

Оперният квартет Belcanto изпълни хита All for Love. Тяхното представяне не успя да впечатли Криско, като към неговото мнение се присъедини и менторът на групите Люси Дяковска.

Виктория Георгиева пое риска да изпее новото парче на Adele – Hello, което превзе музикалните класации още с появата си преди седмица. Досега песента има над 200 млн. гледания в YouTube и това е само началото. Изпълнението на Вики изправи журито на крака, а менторът й Криско я нарече "музикален терминатор".

Трио Paradise опитва да преодолее себе си и постепенно разчупва сценичното си поведение. Сонай, Наташа и Иванка изпълниха Just the Way You Are на Бруно Марс.

"Звучахте ми леко плахо. Имам чувството, че вие се плашите все повече и повече от сцената", коментира Маги Халваджиян.

Завърнахме се и към класиката с парчето на Лайнъл Ричи и Даяна Рос My Endless Love, което беше представено от Стивън Ачикор.

Ева-Мария Петрова доказа, че има място във формата, след като през изминалата седмица беше на косъм от елиминация. Тогава се разделихме с Кристиян Янкулов.

Трио A.V.A. остави всички безмълвни при поредната си поява. Трите мацки сляха гласовете и душите си в пълен синхрон.

I Am Not the Only One на Сам Смит беше парчето, което изпя 15-годишният талант Кристиан Костов.

Дарина Йотова сподели, че не харесва избраната й песен, а именно Try на Pink. Въпреки всичко 17-годишната варненка излезе пред публиката и даде всичко от себе си, като дори свири на пиано.

Живко Станев си изля душата със Sorry Seems to Be the Hardest Word – дуетното парче на Елтън Джон и Blue.

"По-лошо изпълнение на тази песен не съм чувал. Почти никой не ми даде нежност тази вечер", заяви откровено Маги.

Salute оправдаха очакванията на ментора си Люси Дяковска и се справиха отлично. Журито оцени тяхната хореография, която не им попречи за представянето на Girlfriend на Аврил Лавин.

Християна Лоизу отново показа що е класа. Дамата, която се занимава с музика от 12-годишна, порази с изпълнението на I surrender на Селин Дион.

Сподели.