X Factor 2015: Старт на тренировъчния лагер, ясен е отборът на момчетата

Pinterest LinkedIn +

Тренировъчният лагер започна! Участниците в шоуто X Factor се изправиха пред поредица от предизвикателства в стремежа си да постигнат желаната победа. Но само малцина от тях ще успеят да се преборят с жестоката конкуренция.

Кандидатите за голямата сцена бяха разпределени в няколко групи, които се представиха за втори път пред журито. За първи път в историята на формата Криско, Люси Дяковска, Маги Халваджиян и Саня Армутлиева научиха кои са техните отбори преди началото на лагера.

Рапърът ще води групата на момичетата, а Маги ще се посвети на момичетата и момчетата над 25 години. Професионалният опит на Люси от работата й с No Angels ще й бъде от полза, тъй като тя ще бъде ментор на групите. Саня, която за пореден път е в ролята на жури, ще тренира момчетата.

Напрегната изненада предизвика появата на музикалните столове. Всеки от съдийската четворка трябва да избере шестима участници от своята категория, които да продължат напред в състезанието. 

Саня направи своя тежък избор и сформира екип със сериозна заявка за победа. А кои ще продължат към следващия етап на шоуто – Къщите на съдиите – предстои да разберем.

Сподели.