X Factor 2015: Съдиите избраха фаворитите си за големите концерти

Pinterest LinkedIn +

Криско, Люси Дяковска, Саня Армутлиева и Маги Халваджиян избраха своите таланти, които да покорят сцената на X Factor 2015 по време на първия голям концерт на 20 октомври.

Двадесет и пет кандидати за слава се изправиха още веднъж пред своите ментори в поредното предизвикателство – Къщите на съдиите.

С помощта на известния цигулар Васко Василев Саня избра тримата най-впечатляващи представители от групата на момчетата, които да продължат с нея напред в шоуто. Това са 15-годишният Кристиан Костов, Кристиян Янкулов и Живко Станев.

Пред труден избор беше изправена и Люси. След разговор с колегите си и Мария Илиева, която беше неин съветник, Люси ще се бори за победа с четири групи. Тя избра оперния квартет Вальо, Тончо, Тео и Светльо, трио Paradise, момичетата, които тя нарече спонтанно Salutе, и трио AVA – Велина, Ана и Антоана.

Любо Киров оказа подкрепа на Криско в избора му на екип. Съветите му помогнаха на рапъра да избере своя отбор. Тъй като той беше категоричен, че три момичета ще са му малко, в екипа му се включиха четири дами – Ева-Мария, Дарина, Анджи и Вики. 

"Той има страхотно отношение към музиката и може да ви направи звезди", заяви пред претендентките Любо, който два пъти е бил ментор в шоуто.

Маги беше поканил за свой гост Велизар Соколов-Заки, който също е бил част от магията X Factor, за да му сподели опита си като ментор. Продуцентът заложи на Александрина, Стивън и Християна.

Сподели.