Worms Battlegrounds с премиерна дата за PS4, Xbox One

Pinterest LinkedIn +

Worms Battlegrounds – най-новото заглавие от култовата поредица на Team17, започнала съществуването си през 1995 година – ще излезе за PS4 и Xbox One на 30 май 2014 година, обяви британското студио.

Играта ще бъде разпространена както в дигитален формат в PSN и Xbox Live, така и на физически носител в определени търговски вериги. Феновете на войнствените червеи ще открият много прилики между Battlegrounds и класическите заглавия от поредицата, в това число локалния и онлайн мултилеър режими с капацитет от четирима играчи и почти пълния арсенал от оръжия, с които са свикнали. Към тях са добавени и 10 нови (до общото количество от 65) с имена като Mega Mortar, Gravedigger, Winged Monkey, Oxygen, Worm Charm, Bovine Blitz, Whoopsie Cushion и др.

Xbox версията на играта ще бъде придружена от SmartGlass приложение за проверка на статуса през мобилно устройство, а при PS4 версията от особено удобство ще бъде възможността за смяна на оръжията чрез DualShock 4 и светлинната индикация на контролера, показваща статуса на селектирания боец.


Сподели.