Within Whispers на Рут Колева - задължителен за всеки меломан

Pinterest LinkedIn +

Безспорно една от най-талантливите млади изпълнителки на българската музикална сцена - Рут Колева, представи дългоочаквания си дебютен самостоятелен албум Within Whispers на стилен и изключително въздействащ концерт на 9 април в Sofia Live Club.

А чакането проектът да бъде реализиран определено си струваше и това стана ясно за абсолютно всички, уважили официалната промоция на Within Whispers в столичното заведение.

На сцената заедно с Рут излязоха Филип Александров (Фи) - кийборд, Теодор Иванов - барабани, Стоян Джаферов - китара и Симеон Петрунов - бас, които заедно с певицата демонстрираха отличните си музикантски умения и осигуриха на публиката едно страхотно шоу по всички критерии.

Издаването на дългосвирещ студиен албум в България е голямо събитие само по себе си, а когато албумът е наистина качествен, както без колебание можем да твърдим за Within Whispers на Рут, то това определено е повод за радост и поредно доказателство, че в България има млади изпълнители, които могат и създават музика на наистина световно ниво.

Проектът Within Whispers включва общо 10 песни - три на български и седем на английски език, като две от парчетата са с участието на Белослава и Димитър Василев – Нуфри (Panican Whyasker, Bastardolomey).

Фънк, соул, джаз и, разбира се, арендби - албумът Within Whispers е Рут Колева е задължителен за колекцията на всеки уважаващ себе си меломан или както се казва, едно истинско удоволствие за сетивата.

Сподели.