"We Love Drum'n'Bass" с Eksman, Ruffstuff и Majistrate в София

Pinterest LinkedIn +

На 23 април в столицата ще се проведе второто издание на парти проявата We Love Drum'n'Bass - Vol.2, с участието на 12 артисти от България и Лондон. Имената на тримата хедлайнери от Лондон са MC Eksman, DJ Ruffstuff и DJ Majistrate, а мястото на предстоящата им изява е клуб Black Box.

Съпорт от българска страна ще им окажат както представители на drum'n'bass, така и на хип-хоп сцената. Това са Kenoby, Pumpall и Bruhu от организацията Гръм&Бяс - представяща проявата, Aspect, Kickon b2b Crash, Vagabond, Onsalught, Djamez Bongg и Solaris.
 
Билети за We Love Drum'n'Bass - Vol.2 могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria
 
В продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.
 
 
***
 
MC Eksman стартира своята кариера като МС през далечната 1996 година. С много труд и усилия той успява да се развие и през 2003 година печели наградата на Knowledge magazine "Best newcomer". Следват участия както в Лондон, така и по различни части от света.

Подкрепен от над 11 000 човека по целия свят, Eksman печели наградата "Best Lyrical MC" на ежегодните Accelerated Culture Drum'n'bass награди през 2004 година. С тази титла през 2005 годинa за него се отварят още повече пътища нагоре -  издава сингъла "Drive by car" съвместно с небезизвестния DJ Zinc, следват "Bad Man" за Frontline Recordings и "They don't  know" за D Style Recordings.
 
Слушателите на най-голямото лондонско радио, ВВС, го награждават с наградата "Best MC".
 
В момента Eksman продължава да се изкачва нагоре в drum'n'bass сцената със своите участия по целия свят и със своите проекти  включващи албум с DJ Zinc и синглите "Roll slow" и "Blap" за Bingo Beats.
 
DJ Ruffstuff е една от изгряващите звезди в drum’n’bass индустрията. Започва да се занимава с dnb в ранна възраст и с времето успява да си осигури място в класациите. Той е част от лагера на V Recordings и от 2000 година е резидент на вечерите на Movement.
Неговият стил се определя като най-подходящият за дансинга.
 
През последните 7 години Ruffstuff успява да изгради най-слушаното drum’n’bass радио в Лондон – Kool FM 94.6, което в предишните си 5 години е било пиратско. Това го довежда и до номинация за най-добро радио шоу на ежегодните Accelerated Culture Drum’n’Bass награди. Междувременно DJ Ruffstuff има много участия както в Лондон, така и по света.
 
Известен с продуцентските си способности, DJ Majistrate работи с най-големите имена в бранша за лейбъли като Ganja records, East Side, Urban Takeover, Frequency, Frontline и в последно време - Bingo Beats. Неговите първи продукции датират от 1993 и започват да звучат на партита по целия свят като Innovation и Desire и по лондонските честоти на 1xtra, Kiss 100 FM, Cyndicut, Kool FM. В момонета DJ Majistrate подготвя стартирането на собствен label - ‘NAM Musik’, в сътрудничество с Dj Nicol.
 
Сподели.