Warframe Ice Bucket Challenge

Pinterest LinkedIn +

Създателите на Warframe - Digital Extremes - зададоха тон на интригуващ spin-off на т.нар. Ice Bucket Challenge (предизвикателството с ледената кофа), чрез който в цял свят се популяризира болестта на Лу Гериг и се събират средства за лечението на рядкото заболяване, чието официално наименование е амиотрофична латерална склероза. Digital Extremes не само преведоха $10 000 в сметката на ALS Association, но и създадоха и разпространиха видео, в което вместо някой от екипа, разработващ играта, под ледената струя застават двама космически войници. Спазвайки правилата на традиционния Ice Bucket Challenge, в който се включиха Клиф Блезински, Фил Спенсър, Бил Гейтс и много други известни фигури от технологичния свят и гейм индустрията, Digital Extremes обявиха и три номинации за предизвикателството, предизвиквайки Ghost от Destiny, Master Chief от Halo и Claptrap от Borderlands.

Създателите на Warframe - Digital Extremes - зададоха тон на интригуващ spin-off на т.нар. Ice Bucket Challenge (предизвикателството с ледената кофа), чрез който в цял свят се популяризира болестта на Лу Гериг и се събират средства за лечението на рядкото заболяване, чието официално наименование е амиотрофична латерална склероза.

Digital Extremes не само преведоха $10 000 в сметката на ALS Association, но и създадоха и разпространиха видео, в което вместо някой от екипа, разработващ играта, под ледената струя застават двама космически войници.

Спазвайки правилата на традиционния Ice Bucket Challenge, в който се включиха Клиф Блезински, Фил Спенсър, Бил Гейтс и много други известни фигури от технологичния свят и гейм индустрията, Digital Extremes обявиха и три номинации за предизвикателството, предизвиквайки Ghost от Destiny, Master Chief от Halo и Claptrap от Borderlands.


Сподели.