Взрив от сексапил от мегазвездата Цеца Величкович на корицата на новия FHM

Pinterest LinkedIn +

Уникална фотосесия с най-голямата звезда на балканската музика – Цеца Величкович, е хитът в новия брой на FHM. Горещите кадри са заснети по повод призовото място на сръбската певица в класацията за най-секси жени в света.

На корицата на майския брой са анонсирани и 4 български фотосесии – на втората Мис FHM 2008 Таня Константинова, плевенчанката Марина Байчева (в студиото на варненския фотограф Боби Решовски), варненката Ралица Иванова, която се изявява като модел във Флорида, както и сесия на топманекенката Биляна Йотовска, заснета от Ивайло Станев и Creative Hall.


Лепа Цеца, лепа...

Списанието излиза с нова структура, промени в дизайна и няколко нови рубрики. Сред тях са поредицата "Българско фото", представяща постиженията на талантливи родни автори в актовия и модния жанр, "Versus" (съпоставка между известни личности, която стартира с близначките Ивайла и Божидара Бакалови), "FHMouth" (забавни цитати от знаменитости) и "FHM Форум".

Продължава и секцията "8-те на FHM", в която се представят най-актуалните и красиви жени от последния месец. В нея през май гостуват певиците ЛиЛана, Емануела и Невена Цонева, моделите Ивайла Бакалова и Христина Русева, водещата на Music Idol Саня Николич, танцьорката Люба Димова и Злати Димитрова от реалити шоуто "Бягство към победата".


Бившата Мис Дупе Биляна Йотовска този път демонстрира бюст...

Интервютата в броя са със селекционера на ЦСКА Любослав Пенев, който заявява, че може да стане първият играещ треньор в Шампионската лига, както и с нашумелия рапър Устата, който разказва за актуалния си хит със Софи Маринова - "Бате шефе".

Новият брой на FHM ще излезе на пазара на 18 май.

Сподели.