Втори масажист съди за сексуално посегателство Джон Траволта

Pinterest LinkedIn +

Може и да звучи невероятно, но е факт - още един мъж предяви иск за сексуално посегателство срещу холивудската знаменитост Джон Траволта.

Това е вторият, отделен случай, в рамките на няколко дни, в който актьорът е обвинен за сексуално насилие, и то - срещу масажист.

Мъжът твърди, че на 28 януари, по време на частен масаж в стаята на актьора в хотел "Атланта", Траволта изведнъж започнал да разтрива краката му, да опипва гениталиите му и да се опитва да инициира сексуален акт. Случаят е аналогичен на първия.

В съдебните документи и двамата неизвестни мъже фигурират под името - Джон Доу 1 и Джон Доу 2. Знае се, че първият, който твърди, че сексуалното полегателство срещу него се е случило на 16 януари в хотел "Бевърли Хилс", е жител на щата Тексас, а вторият - на Джорджия.


"Това второ анонимно обвинение е също толкова абсурдно и нелепо, колкото и първото" - твърди адвокатът, който представлява Траволта - Мартин Сингър. "Нашият клиент ще бъде напълно оправдан в съда по тези две измислени претенции." - добави той. Говорителят на Траволта пък нарече делото "пълна  измислица".

Адвокатът на ищците, който защитава и двамата масажисти, смята, че съществуват още много потенциални жертви на актьора и макар Траволта да е в състояние да избегне правосъдието, той не се страхува да се изправи срещу него и да подкрепи потърпевшите. Според него мъжете не са отишли в съда, тъй като смятали, че там няма да им повярват.

Сподели.