Всички в киното лъжат! Най-големите в Холивуд и съветите им за филмова кариера

Pinterest LinkedIn +

Филмовият фестивал в Торонто и през 2014 г. събра някои от най-талантливите и известни актьори и режисьори в Холивуд. В специално интервю за The Hollywood Reporter те споделиха най-ценните и най-неподходящите професионални съвети, които са получавали през живота си.

"Най-добрият съвет, който са ми давали, е да казвам НЕ", сподели Кристен Уиг, която, макар да е винаги забавна, определено има роли, които ни се иска да не беше изиграла.

Дженифър Конъли пък сподели съвет от друг наш любимец, който не присъства на фестивала:

"Леонардо Ди Каприо ми каза веднъж как са му казали, че болката е временна, но филмите са вечни..."


Майкъл Дъглас разкри шеговито, че най-лошият съвет, който са му давали, му е отворил очите за реалността и е свързан с това, че камерата не знае, че лъжеш.

"Това много ме тормозеше в началото на кариерата ми. Тогава се замислих обаче, че лъжа всеки ден. Да си актьор означава да лъжеш, какво говорят тези хора..."


Анна Кендрик, която представи драмата Cake на филмовия форум, е получила най-добрия си съвет от Джордж Клуни, с когото си партнира в Up in the Air (Високо в небето):

"Можеш да направиш лош филм с добър сценарий, но не можеш да направиш добър филм с лош сценарий."


Ето и мисълта, която Джеймс Франко е заел от своя приятел Сет Роугън:

"Никога не участвай във филм, който ти самият не би отишъл да гледаш, въпреки че играеш в него."

Двамата може да не са най-мъдрите в Холивуд, но няма как да не признаем, че попадения като това са сред причините да ги обичаме толкова.

Сподели.