Всички промоции и бонуси от Betano на едно място – намерете ги в Нострабет

Pinterest LinkedIn +

В последните няколко години пазарът на онлайн хазарт се разрасна изключително. Един от брандовете, които дойдоха след демонополизацията на пазара бе Бетано. Разбира се, това е изключително реномиран оператор, който почти веднага си извоюва място на хазартната карта у нас. Вече около две години този оператор е сред любимите на българските потребите, напълно логично. Интересът въобще не е случаен – има куп промоции и бонуси в betano, които заслужават специално внимание и дори вглъбяване. Въпреки че последното е опасен термин, когато става въпрос за залози. И все пак – платформата е много разнообразна и съдържа опции, каквито няма на много други места. Необходима е една проста регистрация, за да се уверите сами в широко спектърните механизми на бетано. 

В следващите редове ще ви разкажем малко повече точно за бонусите и техните функционалности. Експертите от Nostrabet са „разшифрвали“ по изключителен начин цялата гама предложения на оператора. Именно от уеб платформата на Нострабет описват бонусите на този хазартен оператор като повече от добри. Важно е да се знае, че за да имат играчите пълен спектър от бонуси, трябва да се възползват от бонус код. Такъв всъщност предлага и именно Нострабет. Така може да сте сигурни, че няма да изпуснете нито една нова или вече налична промоция. Имайте предвид, че бонус кодовете, не само за Бетано, а за всеки хазартен оператор, се попълват в момента на регистрация.

Ако вземем за пример офертата на Бетано за спорт, ще видим, че има защо nostrabet да определя бонусната политика за „добра“. Към момента предложението за спорт е 100% до 300 лева + 30 лева безплатен залог. Не е отдавна времето, в което подобни предложения бяха за далеч по-малки суми или пък вървяха без безплатния залог. Вероятно последният елемент е и любимият на всеки залагащ. Болшинството играчи търсят бездепозитни бонуси, защото от тях единствено може да се излезе „на зелено“, а личните финансови загуби са изключени.

Докато сме на тема спорт, няма как да не обърнем внимание и на мисиите. Именно от този оператор в България тръгна идеята да има мисии. Една от функциите, логично, е да събуждат спортния хъс у играчите, печелейки допълнително, ако изпълнявате мисии и се представяте добре в тях. Това е и вид начин сами да си заслужите награда. Благодарение на тези мисии доста хора не чакат сляпо на бонус, а опитват сами да си го вземат. Мисиите не са със сложен характер - от бетинг компанията добавят на база игрална активност определени задачи. При заявяване на мисии, вашите прогнози започват да ви приближават или отдалечават от наградата. Всъщност, самите вие следите прогреса си, докато евентуално стигнете до съобщението „Мисията е изпълнена“.

Трябва да кажем, че освен за Цар Футбол, този бранд предлага куп функционалности за още много спортове, сред които баскетбол, волейбол, тенис на корт, хокей на лед, американски футбол, бейзбол, а дори и някои по-малко комерсиални спортове. В помощ на играчите са и функциите кеш аут, поискай залог и развитият отново заради бетано – бет билдър. Създаването на залог като опция също може да бъде приписано на Бетано. Ако не като пионер, то поне като един от фундаментите зад прогреса на bet builder-а.

Истината е, че бетано е много иновативен по отношение на бонусите. Същата теза споделя и специализираният Нострабет, който като сайт, разглеждащ всички букмейкъри, може да изгради меродавно мнение. В Nostrabet са събрани не само букмейкър-експерти, ами и професионални типстъри. Не се съмнявайте, че създателите на спортни прогнози също имат адекватно, обосновано и обективно мнение за бонусите и офертите във всеки сайт. Точно същите споделят мнението, че Бетано е на изключително добро ниво за родните стандарти в направление „бонуси“. 

 

 Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.