Време е за зрелище! Официален трейлър на "Отмъстителите"

Pinterest LinkedIn +

Говорейки си за блокбъстъри, не можем да не признаем, че има едно заглавие, което очакваме с огромно нетърпение тази година и това е епичната мега продукция на Marvel - "Отмъстителите" (The Avengers).

Дори и само бегъл поглед върху последния появил се в мрежата трейлър е достатъчен да ни покаже за колко мащабен филм става дума, така че с нужния ентусиазъм си позволяваме да го наречем едно от събитията на 2012 година в света на киното.

Разбира се, факт е, че сякаш загрявайки за появата му, от Marvel Studios решиха да задоволят интереса на феновете, екранизирайки доста от superhero персонажите, които ще видим в The Avengers - Железният човек (Iron Man), Тор (Thor), Капитан Америка (Captain America), Хълк (Hulk) и много др.

Безспорно обаче, съвсем друго ще е да видим всички тях на едно място – амбициозна задача, с която се е заел режисьорът Джос Уедън, познат от работата си над ТВ заглавия като "Бъфи, убийцата на вампири", Angel и DollHouse.

В звездния каст пък личат имена като Крис Евънс, Джереми Ренър (Jeremy Renner), Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.), Самюел Джаксън (Samuel Jackson и др. "Отмъстителите" на Ник Фюри стартират битка на 4 май, а дотогава ви предлагаме традиционната порция кадри, постери и официален трейлър.


Сподели.