Време е за супергерои! Официален трейлър на The Amazing Spider-Man

Pinterest LinkedIn +

Дочакахме го! След като близо половин година ставахме свидетели на най-различни спекулации около новия Спайдърмен, ето че е факт и първият официален трейлър на The Amazing Spider-Man.

С продукцията на Sony (Columbia) Pictures се слага начало на възраждането на хитовата поредица, която има изключителните амбиции  - да засенчи колосалния успех на оригиналния франчайз, дело на Сам Рейми (Sam Raimi), в който главната роля се изпълняваше от Тоби Магуайър (Tobey Maguire).

Зад реализацията на филма застават далеч по-малко успешни имена – режисьор е Марк Уеб (Marc Webb), чието единствено по-открояващо се в кариерата му заглавие е комедията (500) Days of Summer, а като човека-паяк се изявява британската надежда Андрю Гарфийлд (Andrew Garfield), който помним от "Социалната мрежа" (The Social Network).

В главната женска роля Кирстен Дънст (Kirsten Dunst) е заменена от Ема Стоун (Emma Stone), а останалите имена в каста са Мартин Шийн (Martin Sheen), Сали Фийлдс, Джулиан Никълсън (Julianne Nicholson) и др. Официалната поява на Питър Паркър по световните киноекрани в модерния 3D формат е на 3 юли 2012 година, дотогава – насладете се на официалния му трейлър. 


Сподели.