Време е за екшън! Разкриха сюжета на The Expendables 2

Pinterest LinkedIn +

Още докато се подготвяше оригинала - The Expendables, на всички верни фенове на екшън жанра вече им бе ясно, че това е филм, който няма да мине без продължение. Първоначално, това предположение бе само загатнато с убийствения каст, включващ най-големите имена в бранша в последните години - Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Долф Лундгрен (Dolph Lundgren), Мики Рурк (Mickey Rourke), Брус Уилис (Bruce Willis), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и др.

По-късно обаче, след разходката на продукцията из световните киносалони и припечелените близо 300 млн. долара в боксофиса, бе и потвърдено. Ето, че от "Ню Имидж" решиха да подгреят появата на сикуела, разкривайки сюжета му.

Действието в него ще се развива месеци след събитията в първата част, като колегите на героя на Мики Рурк се впускат в издирване на убийците му.

Със същите мотиви - отмъщение, действа и дъщеря му - Фиона, която скоро е пленена от диктатора и ще трябва да бъде спасена от персонажа на Слай и екипа му.

За момента вече е ясно, че Силвестър Сталоун отказва да режисира продължението, а в каста ще му партнират Долф Лундгрен и Джейсън Стейтъм, а останалите звезди са под въпросителна.

Премиерата на филма е насрочена за средата на май 2012 година, като снимките тепърва предстоят.

Сподели.