Време е за екшън! Дебютен трейлър и първи кадри от The Expendables 2

Pinterest LinkedIn +

Интересът към втората част на The Expendables у нас е изключително сериозен - логично, като се има предвид, че тя беше реализирана в България, в студията на "Ню Бояна Филм". В продължение на три месеца, за снимките на хитовата екшън продукция ни гостуваха цял куп холивудски звезди от ранга на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Брус Уилис (Bruce Willis), Чък Норис (Chuck Norris), Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Джейсън Стейтъм (Jason Statham) и др., чиято визита бе достатъчна, за да почнем да следим с повишено внимание всичко случващо се около лентата.

Е, в мрежата вече изтече и първият teaser трейлър на "Непобедимите 2", съставен от кадри, изцяло заснети у нас. Главните действащи лица в него са самият Слай и "умиращия трудно" Уилис, но предпочитаме да запазим повечето подробности, за да ги научите лично от видеото. 

Що се отнася до сюжетната линия - тя се съсредоточава върху приключенията на Барни Рос и неговите наемници, които тръгват на нова мисия с двоен мотив: не само да изпълнят заръката на агент Чърч, но и да намерят отмъщение за смъртта на ментора си Туул.

Официалната поява на The Expendables 2 е насрочена за 17 август 2012 година, но със сигурност до тази дата ще ви държим в течение за всичко интересно около филма, което със сигурност включва и първите кадри от лентата и трейлъра, които ви представяме.


Сподели.