Време е за битка! Супергероите на Marvel оживяват в The Avengers (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

След като в последните няколко години най-различни герои от вселената на Marvel Comics оживяха на голям екран, дойде време и за дългоочакваното събитие, наречено The Avengers.

Прескачайки темата дали някои superhero персонажи не бяха филмирани единствено, за да се присъединят към отбора (или за да промотират горепосоченото заглавие със скрити препратки), трябва да споменем, че това със сигурност е една от най-очакваните ленти на 2012 година.

Продуцираният от Marvel Studios блокбъстър, с чието разпространение ще се заемат от Walt Disney Pictures, събира на едно място такива популярни герои като Железният човек, Хълк, Тор, Капитан Америка и др.

Режисурата на проекта е поверена на Джос Уедън, който има солиден опит в жанра, но на малкия екран - с работа над ТВ заглавия като "Бъфи, убийцата на вампири", Angel и DollHouse, а в звездния каст личат имената на Крис Евънс (Chris Evans), Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth), Джереми Ренър (Jeremy Renner), Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.), Самюел Джаксън (Samuel Jackson) и др.

"Отмъстителите" на Ник Фюри стартират битка на 4 май 2012 година, а за да подгреем подобаващо появата им, ви предлагаме кадри от филма, плюс разпространения teaser трейлър, включващ както финалната сцена от "Капитан Америка", така и всичко онова, което ни очаква от цялата плеяда на Marvel Comics.


Сподели.