Вокалистката на Chambao записа песен с Ricky Martin

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди концерта си в София, вокалистката на Chambao – Ла Мари, записа песен с латино поп звездата Рики Мартин (Ricky Martin). Идеята и поканата за съвместно парче е дошла от страна на самия Мартин.

Песента се нарича “Tu Recuerdo” и ще влезе в компилацията на Рики Мартин -  MTV Unplugged.

Това е вторият за тази година дует на Мария дел Мар Родригес – Ла Мари, в който тя участва като гост-музикант. Първата покана за съвместна песен дойде от страна на Сезария Евора. Гласът на Ла Мари звучи в  „Um Pincelada”, включена в новия албум на Сезария – “Rogamar”.

Chambao пристигат у нас в деня на концерта. На 23 септември в 20:00 часа на сцената в зала 1 на НДК, Ла Мари ще се появи в компанията на  музикантите Тони Кантеро – китара, Тони Ромери– кийборд, Роберто Кантеро - флейта, саксофон, Коки Хименес – перкусий и барабани,  Хуан Ередя – перкусий, Оливер Сиера– китара, Ева Хименес – бек-вокали.

Според изискванията на мениджмънта и музикантите на сцената ще бъде осигурена специална подова настилка за сектора около микрофона на вокалистката. Желанието е продиктувано от факта, че Ла Мари винаги пее боса на концертите.

Сподели.