Подробности за концерта на Chambao в София

Pinterest LinkedIn +

На 23 септември в зала 1 на НДК концерт ще изнесе една от най-успешните испански формации – Chambao. Поради концерта си в Барселона предишната вечер, музикантите ще кацнат в София в деня на събитието, едва шест часа преди неговото начало, информират организаторите.

Chambao пристигат в България в седемчленен състав, за да представят за първи път на българската публика музиката и по-конкретно последния си студиен проект. Това са: Toni Cantero: китари и бек вокали, Toni Romero: клавишни и бек вокали, Roberto Cantero: тенор и сопран саксофон, флейта, секуенсери, Coki Gimйnez: перкусии и барабани, Juan Heredia: барбани, Oliver Sierra: китара и кубинска китара, Eva Jimйnez: бек вокали и Mari: вокали.

По изрична молба от страна на мениджмънта, музикантите са настанени максимално близо до самата зала - в хотел "Сентръл Парк”. След концерта в София  Chambao продължават фламенко фиестата в Лондон, Брайтън и Бристол. 

Фламенко чил шоуто на Chambao в НДК, което се реализира с любезното съдействие на Посолството на Кралство Испания у нас и на Nescafe Frappe, ще започне в 20:00 часа. В продължение на близо 2 часа Chambao ще изпълнят песни от албумите си "Flamenco Chill”, "Endorfinas en la Mente”, както и от най-новата си продукция "Pokito a Poko”, която повече от година след издаването си продължава да бъде в ТОП 20 на най-продаваните албуми на испанския пазар.

Билети за Chambao могат да бъдат закупени на цени между 25 и 35 лв., като подробности за местата на продажба могат да бъдат открити на адрес http://www.chambao.agencyprima.com/. Учениците от Испанската гимназия „Мигел де Сервантес” могат да се снабдят с  билети за концерта с отстъпка, в знак на жест от страна на Агенция Прима.

Сподели.