Войната между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър продължава

Pinterest LinkedIn +

Популярните дами от "Сексът и градът" продължават да разменят реплики помежду си.

Ким Катрал определи в Инстаграм колежката си Сара Джесика Паркър за "зла", след като Паркър изказала съболезнованията си за смъртта на брата на Катрал, починал наскоро на 55-годишна възраст. Катрал благодари на феновете на известния сериал за подкрепата, която са ù оказали. 

"Не се нуждая от твоята любов или подкрепа в този трагичен момент. Твоите постоянни опити да се свържеш с мен са болезнено напомняне колко си зла – и преди, и днес. Нека да изясня (ако не съм го направила вече). Ти не си ми семейство. Не си ми приятел. Затова пиша, за да ти кажа за последен път да престанеш да се възползваш от трагедията ни, за да възвърнеш имиджа си на "доброто момиче"."

Крис Катрал изчезна безследно на 30 януари. Скоро след това сестра му се обърна към последователите си с молба за помощ, споделяйки, че той е напуснал дома си без ключове, мобилен телефон и портфейл, които били оставени на кухненската маса, а входната врата била заключена.

"Крис не би направил това. Той никога не би напуснал дома си без тези предмети или пък без седемте си кучета", допълва 61-годишната Катрал.

Шест дни по-късно безжизненото му тяло беше открито. Причината за смъртта на Крис все още не е изяснена.

Сподели.