Влади Ампов-Графа: Оказва се, че съм пътешественик

Pinterest LinkedIn +

"Оказва се, че съм пътешественик", заяви Владимир Ампов-Графа в студиото на bTV.

В момента Графа е един от най-хитовите изпълнители, продуценти и автори на музика у нас. Затова не е чудно, че е затрупан от работни ангажименти. За щастие, той успява да намери достатъчно свободно време, което да отдели на семейството си.

"Построихме ежедневието си така, че да успяваме в началото на годината да обикаляме различни интересни места по света. Почиваме си. Аз се откъсвам от многото отговорности и задачи. Срещам се с нови светове, нови култури. Когато пътувам, не ходя толкова по музеи и забележителности, обичам да се разхождам по улиците на градовете."

А дали съпругата му Мария е отговорна за поредната ваканция?

"Заедно решаваме къде да отидем. Избираме по-интересни дестинации и по-далечни."

36-годишният изпълнител сподели, че пътуването му в Азия го е променило.

"Обиколихме Тайланд, Камбоджа, Виетнам и Сингапур. Дадох си сметка, че трябва да отделя повече време на себе си и семейството си. Работя и вкъщи, това ме кара да се чувствам по-спокоен и съм доста по-продуктивен."

На 22 март 2015 г. ще се състои премиерата на дебютното дуетно парче на Графа и младата певица Михаела Филева "На ръба на лудостта", която се утвърди на българската сцена с парчета като "Опасно близки" и "Приливи и отливи".

"Аз съм автор на песента и аранжимента, а текста написахме с Илия Григоров."Сподели.