Вкараха Богдана Карадочева в измамна схема. Лъжат, че е болна от заразна болест

Pinterest LinkedIn +

Името на певицата Богдана Карадочева за пореден път беше вкарано в измамна схема. След като преди години личната й банкерка я обра, а след това й отнеха част от хотел край морето, към днешна дата Карадочева отново е в неизгодна позиция.

Изпълнителката е сезирала ГДБОП, защото неизвестни до този момент лица са злоупотребили с облика й.

Според разказа й онлайн се върти рекламен клип за лекарство, церящо гъбички. В него уж е взела участие самата певица. А тя е категорична – нито ги познава, нито е давала въпросното интервю.

„Едва ли не съм била на смъртно легло!”, разказва за видеото Богдана, повалена от гъбична инфекция. А магическият лек, който се продава с лъжливата реклама, я е изцерил, допълва певицата. И се опитва да си спомни – дали някога през живота си въобще е страдала от заразната инфекция.

След сигнала, който е подала в полицията, менте рекламата е била свалена. Но разследването кой стой зад въпросния продукт и видеото за него все още продължава.

Самата Карадочева е скептична, че ще стане ясно кои са лицата, злоупотребили с името й. Но този път ще търси справедливостта до край. Омръзнало й е да е беззащитна жертва, която да не си търси правата и да се остави да в ръцете на измамниците.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.