Визуалната касапница "Фрактура" с Васко Катинчаров навършва 13 години в ТВ ефира

Pinterest LinkedIn +

Предаването за рок и метъл музика "Фрактура" навършва 13 години в българския ТВ ефир. По този повод, неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи годишнината с едно специално издание на шоуто.

Точно в полунощ на 26 срещу 27 юни по телевизия Диема ще стартира празничното издание "13 години Фрактура". В продължение на два часа ще видим най-доброто от предаването за тези години. Акцентът ще бъде сложен върху кратки забавни откъси от интервюта с Metallica, Soulfly, Tarja Turunen, Scorpions, Cradle Оf Filth, Whitesnake, Amorphis, Kreator, Sodom, Hypocrisy, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, W.A.S.P. и много други.

"Трудно ми е да си представя как неусетно минаха цели 13 години. Като се обърна назад, смятам, че си струваха всичките ми усилия. Искам да благодаря на всички, които са ме подкрепяли през този период и са ми давали стимул да се боря за мястото на "Фрактура" в ефира. Струваше ми, но си струваше", каза за Avtora.com Васко Катинчаров.Началото на предаването "Фрактура" бе поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. Дълги години то се излъчваше по ММ, но след като каналът бе закрит, премина в мрежата на Диема. "Фрактура" е и най-старото специализирано рок предаване в БГ ефира. За целия този период от 676 предавания, зрителите станаха свидетели на специални интервюта с някои от най-големите световни рок звезди, както и на репортажи от всички значими рок събития в България.

Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 часа с пълно повторение всеки петък от 00:30 часа.  


Сподели.