Висша технологична мода с Versace Unique на LG

Pinterest LinkedIn +

Въпреки кризата, за която всеки говори, пазарът на луксозни стоки през последните няколко години не само не приключи своето съществуване, а дори се разви и все повече компании започнаха да предлагат подобни продукти.

Докато преди известно време луксозните телефони се изчерпваха с няколкото модела на Vertu, през последните години на пазара се появиха много модели и конкуренцията стана сериозна. Сега спираме вниманието си на последния хитов и много луксозен модел. Той ще се предлага на пазара от LG Electronics и Versace.

Моделът, разработен съвместно с Modelabs и изработен от LG, е с изцяло ръчна изработка. Той има невероятен външен вид, който бързо приковава вниманието на всеки един потребител. Корпусът на телефона, покрит от керамичен лак и с елементи от неръждаема стомана, е изключително устойчив, а златната рамка придава много разпознаваем вид на модела.

Екранът е изработен от сапфирен кристал, с което 3-инчовият дисплей става изключително здрав. Чувствителността към допир на материала е многократно по-голяма в сравнение с конвенционалните тъч-екрани. Гърбът на телефона е покрит с висококачествена кожа с гравюра на запазения знак на Versace, а надписът Technology by LG само напомня на потребителите, че това не е просто моден аксесоар, а сериозен технологичен продукт.

Външният вид се допълва по отличен начин и от рамката на апарата, която е от 18-каратово злато. Моделът се предлага в черно, бяло, розово, лилаво, червено и сиво, като същите тонове са използвани в модната линия на Versace за пролетно-лятната колекция на марката.

Versace Unique по нищо не отстъпва на съвременните мобилни телефони, като има вграден e-mail клиент, музикален плейър и 5-мегапикселова камера с LED светкавица и оптика от Schneider - Kreuznach. С иновативната технология Dolby Mobile Surround се осигурява първокласно качество на мултимедийното изживяване, за което допринася и поддръжката на DivX/Xvid филмови формати.

Батерията на модела е достатъчно силна, за да издържи до 30 часа възпроизвеждане на видео и звук. Versace Unique разполага с 8GB вътрешна памет, която може да се разшири до 32GB с използване на SD карта.

Все още не е ясна датата, на която новият луксозен модел ще встъпи в продажба. Предполага се, че ще го видим най-късно в края на лятото, а цената ще варира, но със сигурност ще е доста висока предвид ръчната изработка и скъпите материали, от които е направен корпусът.

Сподели.