ВИП гости уважиха партито на Hernan Cattaneo в Ялта

Pinterest LinkedIn +

Евгения Калканджиева, Катерина Евро, Дичо, Лора и Галя от Каризма бяха част от гостите на NESCAFE FRAPPE – партито на Ернан Катанео в Ялта, този петък, похвалиха се организаторите на събитието.

Минути преди да застане зад пулта аржентинският топ-DJ, прочут с манията си по футбола, получи специален подарък от националния селекционер Христо Стоичков – автобиографичната му книга и фланелка с №8.

Ернан Катанео гостува в България по покана на NESCAFE FRAPPE  и клуб Ялта, за да участва в първото издание на лятната фиеста NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR. Той пристигна у нас, придружен от своята съпруга. “Много съм доволен, че от август месец визите за България за аржентински граждани отпадат. Така че, ще се видим отново тук през есента” – сподели Катанео минути преди да  отлети за Кипър, където тази вечер има участие.

След партито на аржентинския хаус мастер в София, NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR продължава с Виктор Калдерон на 29 юли в Слънчев бряг. Следват Санди Ривера в Лозенец и Дейвид Моралес във Варна.

Сподели.