VIP Brother 3: Пет звезди ще се борят за оставане в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Пет звезди от VIP Brother 3 бяха номинирани след първата седмична мисия. За оставане в шоуто ще се борят приятелят на Софи Маринова - Дачо, медицинската сестра от Либия Кристияна Вълчева, политикът Емил Кошлуков, футболистът Саша Антунович и внукът на Тодор Живков - Тодор Славков.

Тази година вотът на зрителите ще е положителен и Къщата ще напусне съквартирантът, получил най-малко гласове. Всички приходи от SMS-и за подкрепа ще отидат за талантите от домовете за изоставени деца.

Иначе в първия "благотворителен съботник" отборът на жените надделя над мъжете, след като се оказа, че е спечелил 8320 лева. Общата сума, спечелена от изявите на VIP звездите в столичен мол, се оказа малко над 14 хиляди. Така общата сума спечелена до момента за първата благотворителна кауза достигна 134 хиляди лева.


Усилията на Кошлуков и Антунович с кофичката за кисело мляко очевидно не бяха оценени и двамата ще се борят за мястото си в шоуто...

В Къщата мина и първата "праисторическа битка", която бе спечелена от Софи Маринова. Късно вечерта пък колежката й Камелия направи дебюта си като тв водеща на коментарното шоу на VIP Brother 3 "Голямата уста".

Сподели.