VIP Brother 3: Евгени Минчев и Тупарев стиснаха ръце. Тодор Славков и Румен Луканов поеха щафетата със скандалите.

Pinterest LinkedIn +

Поредният мини скандал във VIP Brother 3 се заформи в шоуто. Този път обаче главните участници в него бяха вътре в Къщата в лицето на Тодор Славков и първата "гост звезда" Румен Луканов.


Излъчени бяха кадри, в които внукът на Тодор Живков засипа с обиди телевизионния водещ, като най-скромната от тях бе "...честно ти казвам ти нямаш никакво чувство за хумор, ти си най-тъпият водещ в историята на водещите".

Луканов реагира като посъветва съквартиранта си да напусне шоуто, като не му харесва компанията му вътре.

Малко преди да бъдат излъчени пиперливите реплики бе сложен край на конфликта между светския хроникьор Евгени Минчев и организаторите на VIP Brother 3.

Минчев, който бе гост по време на живото предаване в студиото, изясни защо е поискал сумата от 5 хиляди лева, за да се яви на разговор за евентуалното си участие във VIP Brother. По неговите думи е ставало въпрос за неизплатени хонорари от страна на продуцентската фирма Old School.

По-рано през деня задочно чрез Avtora.com Евгени Минчев и продуцентът на VIP Brother  Нико Тупарев размениха остри обвинения един към друг във връзка със скандала.

В крайна сметка светския лъв обяви че дарява лични 2500 лева в името на благотворителната кауза, а освен това обеща, че по-голямата част от средствата от организирания от него благотворителен руски бал ще идат за VIP Brother 3.

Иначе първата мисия на VIP участниците - концерт на живо в студиото събра общата сумата от 70 007 лв. Простата аритметика показва че зрителите на VIP Brother 3 са изпратили около 60 000 SMS-a.

Междувременно социалният министър Емилия Масларова отказа да се появи в шоуто обяснявайки в писмо, че не счита участието си за уместно.
Сподели.