Виолета Сечкова от "Градски легенди" се съблече за Maxim

Pinterest LinkedIn +

Водещата на телевизионното предаване "Градски легенди" Виолета Сечкова се съблече за корицата на априйлския брой на мъжкото списание Maxim.

Освен еротичната фотосесия читателите на списанието ще могат да прочетат и обширно интервю с водещата. Виолета Сечкова разкрива какво може да я впечатли в един мъж и как той може да я спечели.


Виолета Сечкова. Снимка: Maxim

Друг акцент на броя е фотосесията на британския модел Люси Пиндър, която се слави с едни от най-големите естествени гърди на Острова.


Виолета Сечкова. Снимка: Maxim 

Специално внимание е отделено и на наближаващия със страшна сила нов сезон на Формула 1. Броят включва още информация за единствения софийски отбор по американски футбол, най-интересните и скандални футболни сблъсъци и световноизвестните личности без късмет, намерили смъртта си броени месеци преди да ги сполети голямата слава.


Люси Пиндер. Снимка: Maxim  

Сред другите изненади в новия Maxim са специалният репортаж от най-голямото световно изложение за мобилни комуникации в Барселона и ексклузивното интервю с Джими – колоритния и пълен с весели истории талисман на ФК Левски.

Сподели.