Виктория Бекъм заплаши Spice Girls със съд

Pinterest LinkedIn +

Съпругата на известния футболист Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм – заплашва със съд останалите певици от групата Spice Girls. Виктория е готова да подаде иск срещу бившите си колежки, ако те изпълняват песни, над които тя има права.

Заплахата е провокирана от идеята на Гери Халиуел, Ема Бънтън и Мел Би да направят турне по случай 20-годишнината от сформирането на Spice Girls. Турнето щеше да носи името GEM (скъпоценен камък), образувано от инициалите на трите. Дори са написали нова песен специално за случая.

Според The Sun трите звезди са били "съкрушени" след изявлението на Виктория. Гери се е отказала от турнето и е решила да се посвети на семейството си. Заради недоразуменията с Виктория момичетата все още не предприемат нищо, но това не пречи на феновете им да не губят надежда за турнето.

Виктория Бекъм, която в последните години гради кариера на дизайнер, декларира, че е горда от работата си със Spice Girls, но действията ѝ сякаш показват, че в момента не иска да има нищо общо с групата. 


Сподели.