Вижте работата мечта на всеки мъж и как актьорът Крис О'Дауд се справя с нея

Pinterest LinkedIn +

Вероятно почти всеки е попадал в капана на нежеланата работа, но ако можехме да избираме, то определено бихме пожелали работното място на този треньор по скачане на трамплин без сутиен. Холивудският комик Крис О'Дауд участва в скеч с роля, на която всеки мъж би завидял. Във видеото виждаме кадри от тренировъчния процес на младите девойки, които усърдно тренират за състезанието по скачане на трамплин. Особеното тук обаче е, че те ще се състезават голи от кръста нагоре, а човекът, който ще им помогне да покорят върха, е всеотдайният треньор Ларс Ларсон. Като оставим шегата и сексапилните момичета настрана, става ясно, че скечът е заснет като част от мащабна кампания за борба с рак на гърдата, който е опасен също така и за мъжете.

Вероятно почти всеки е попадал в капана на нежеланата работа, но ако можехме да избираме, то определено бихме пожелали работното място на този треньор по скачане на трамплин без сутиен. 

Холивудският комик Крис О'Дауд участва в скеч с роля, на която всеки мъж би завидял. Във видеото виждаме кадри от тренировъчния процес на младите девойки, които усърдно тренират за състезанието по скачане на трамплин. Особеното тук обаче е, че те ще се състезават голи от кръста нагоре, а човекът, който ще им помогне да покорят върха, е всеотдайният треньор Ларс Ларсон. 

Като оставим шегата и сексапилните момичета настрана, става ясно, че скечът е заснет като част от мащабна кампания за борба с рак на гърдата, който е опасен също така и за мъжете.


Сподели.