22 Април 2018, 03:34

Вижте новия клип на "Ювиги" − "From Black"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Българската прогресив рок банда "Ювиги" представи видеото към песента си "From Black".

"Скъпи приятели, с огромна радост ви представяме най-новия сингъл и видео "From Black", със специалното участие на Иван Иванов (Velian)! Парчето е част от едноименния албум, който излиза само след броени седмици, а видеклипът е дело на екипа на "PartyTr1p Br0s", с режисьор Никола Копаров, продуценти Иван Иванов и Никола Копаров и оператор Петър Димов.

В главната роля е прекрасната Димитра Георгиева. Самото видео е заснето широкоформатно в 4K на три локации. Резултатът е мрачна история с въздействаща кинематография и усещане за истински филм" − написаха музикантите във "Фейсбук" профила на групата.

Любопитно е, че клипът е реализиран благодарение на виртуален продуцент, разработен  от компанията "Brain Stock Footage House". Става дума за специализиран български софтуер − иновативна платформа, с която клиентите могат сами да изчисляват цената на видеозаснемането. Екипът зад този стартъп се е заел с мисията да популяризира независимите творци и изпълнители в България чрез професионално заснемане на видео интервюта и излъчването им в телевизионни предавания и социални мрежи.


Сподели.