Вижте най-новото от Дара - колаборацията й с румънската звезда Матео в "Call Me"!

Pinterest LinkedIn +

Колаборациите отдавна са формула за успешна реализация на репертоар и артисти на повече от една територия. Отчитайки, че споделените моменти между талантливи хора от различни държави в студиото и на сцената са страхотна възможност, екипите на "Virginia Records" и "Universal Music Romania" създават проекта "Call Me" за двама от най-известните си изпълнители – Дара и Матео (Matteo).

Статусът на Дара в България, талантът ѝ, както и нейният потенциал определят избора на най-големия румънски лейбъл. Матео пък, успешен рапър и продуцент в Румъния, добива огромна известност и в Азия с парчето си "Panama", което след фурор в TikTok преди няколко години събира над 200 милиона стрийма.

Комбинацията между двамата топ артисти се случва на фона на песен, озаглавена "Call Me", създадена заедно с друг хитов продуцент и изпълнител - Кристиан Тарчеа, известен повече като Monoir, с когото Дара има 3 предишни сингъла.

"Call Me" ще има кампании в над 10 държави – България, Румъния, Русия, САЩ, Канада, Гърция, Турция, Южна Корея, Полша и др.

"Да работя с артисти и автори от други държави е истинска привилегия за мен. Именно моментите заедно с други творци са в основата на онова, което ме дърпа напред. Срещата с Матео в този проект е най-вероятно само начало на неща, които ще правим съвместно. Снимките на видеото също бяха страхотно преживяване", споделя Дара.

Видеото на "Call Me" е дело на режисьора и сценарист Виктор Чучков, на оператора Александър Станишев и на екипа на "Albion Films".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.