Вижте какво правят порно звездите в почивните си дни (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Ако някога порното не е било толкова добро, че сте имали време да се запитате: "Абе, какво правят тия хора с живота си?", ето го и отговора! Изненадата е, че всъщност заниманията им не са чак толкова различни от тези на "простолюдието". Във видеото може да видите две порноактриси, които демонстрират как прекарват свободното си време: ставане сутрин по розова пижама, разходки на слънце и малко шопинг за душата, междувременно обсъждане на любими части от дупето, размери на пениси и миризми на вагини. Сладко и кратко, enjoy!

Ако някога порното не е било толкова добро, че сте имали време да се запитате: "Абе, какво правят тия хора с живота си?", ето го и отговора! 

Изненадата е, че всъщност заниманията им не са чак толкова различни от тези на "простолюдието". Във видеото може да видите две порноактриси, които демонстрират как прекарват свободното си време: ставане сутрин по розова пижама, разходки на слънце и малко шопинг за душата, междувременно обсъждане на любими части от дупето, размери на пениси и миризми на вагини. Сладко и кратко, enjoy!


Сподели.