Вижте как изглежда Моника Люински днес (снимки)

Pinterest LinkedIn +

Моника Люински става световноизвестна заради скандалната си връзка с американския президент Бил Клинтън. За интимните отношения между тях от периода 1995-1996 г. бяха изписани стотици жълти страници.

Разкритието за отношенията на тогава 22-годишната стажантка и женения 49-годишен мъж, управляващ една от най-силните икономики в света, превърна Моника в звезда. Тя не пропусна да се възползва от споходилата я слава: след скандала стажантката даде името си на линия дамски чанти и започна работа като телевизионна водеща. 

Публикация, споделена от Alan West (@alandwestphoto) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

По-късно обаче реши да се раздели със светския живот и се посвети на учене. Завърши магистратура по психология в Лондон. През 2014 г. отново влезе под светлината на прожекторите, обявявайки се за активист срещу онлайн тормоза, от който тя самата е страдала през 90-те.

Публикация, споделена от The Daily Iowan (@daily_iowan) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Наскоро 44-годишната Моника отново влезе в хрониките с новината, че е била жертва на сексуално посегателство. Тя бе една от милионите жени, споделили в социалните мрежи хаштага Metoo, създаден след като изплуваха десетки случаи на сексуален тормоз в Холивуд.

Публикация, споделена от Monica (@monica_the_cat1) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.