Вижте как Ави Бенеди разпуска на Халкидики

Pinterest LinkedIn +

Моторни лодки, джетове и необятни плажове − така етно певецът и композитор Ави Бенеди е прекарал лятна си ваканция. Както разкриват пред Avtora.com хора, близки до звездата, в средата на месец август, веднага след края на турнето си в Германия, той е успял да си открадне няколко почивни дни и да се усамоти с приятелката си − дизайнерката Севдалина Дякова, в съседна Гърция.

Слънчевите бани и средиземноморската кухня са му се отразили повече от добре и Ави вече е готов за поредните си ангажименти, добавят близки до изпълнителя. Дни след излизането на испанския му албум "Loco", продуциран от Universal Music, Ави вече отново е в студиото си в София, където активно работи по своята нова песен и планира продуцирането на млад европейски изпълнител.

Пътуването в Гърция е съобразено и с още едно приятно събитие − концерта на гръцката легенда Никос Вертис, който през уикенда изнесе уникално шоу пред публика в Солун. Музикантите, с които Вертис работи от години, са партньори на Ави Бенеди и често пътуват до България, за да работят с австлийския композитор по проектите му.

Сподели.