Вижте как Анди Гарсия слуша мелодията от "Кръстникът" на центъра на София!

Pinterest LinkedIn +

"Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия, така че завъртях камерата. Гледайте до края, за да видите колко е изненадан". Този текст придружава видеото, качено в Инстаграм профила на холивудския актьор Анди Гарсия. Оказва се, че звездата е в България, а случайната му среща с уличен музикант се превръща в любопитен сюжет от днешния ден в столицата.

Оказва се, че докато почти инкогнито световноизвестният актьор тъпче жълтите павета, в градинката пред Народния театър уличен музикант свири мелодията от филма "Кръстникът". Именно в мафиотската сага изгря звездата на Гарсия през 90-те години.

Как протече прелюбопитната им среща - вижте сами!


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.