Вижте Йорданка Фандъкова на разходка: Без грим, но с безупречен стил (Снимка в текста)

Pinterest LinkedIn +

Йорданка Фандъкова редовно е слагана в графата стилна, но сдържана.

Съвсем наскоро това беше потвърдено от визията на столичната кметица по време на разходка.

В съвсем ежедневен стил, с непретенциозно облекло и с удобни обувки, Фандъкова се откъсна от напрегнатия пост с кратка разходка. Не изневери и на любимата си комбинация между черно и бяло.

По време на "бягството" си от проблемите на София кметицата явно е предпочела да има повече време за отмора, а не за кипрене. От снимките, които се публикуваха онлайн, личи, че не е сложила грим и скъп тоалет, но е взела доброто си настроение.

Като се има предвид колко проблеми от всякакво естество донесе извънредното положение и на столицата, Фандъкова явно е гледала да оползотвори пълноценно всяка свободна минута.

Това веднага беше забелязано от най-верните поддръжници не само на партията, но и на самата кметица. Дамата беше поздравена за добрия вкус и земното поведение, с което впечатлява всеки път.

Е, разбира се, не липсват и зложелатели. Под снимки от свободното време на гербаджийката са изписани и десетки хули. Повечето са в посока на това, че така ли трябва да изглежда най-видният софиянец?!

Фандъкова е критикувана и в друга посока. Защо си мисли, че малка доза човечно отношение ще свали всички негативи от името й? Градът има толкова много проблеми, които няма да се решат с усмивка и удобни обувки.

Каквото и да напишем или да кажем обаче, няма как да отречем, че Йорданка Фандъкова намира място в класацията за "най-земно изглеждащите" политици.
Сподели.