Вижте групите на голямата сцена в тазгодишното издание на "Midalidare Rock In The Wine Valley"!

Pinterest LinkedIn +

Голям екран за финала на Европейското по футбол

Вече е ясно кои са групите, които се включват на голямата сцена в тазгодишното издание на "Midalidare Rock In The Wine Valley". Наред с хедлайнерите "Deep Purple", "Mr.Big" и "Accept" феновете ще могат да видят още 13 световни банди. Последните две групи, които се включват, са "The Silent Wedding" и "Soundtruck". Екипът на фестивала вече работи и по програмата за малката сцена.

Хеви метъл бандата "The Silent Wedding" е създадена през 2008 г. Първият ѝ албум "Livin Experiments" е издаден през 2013 г., мастериран от Michael “Miro” Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rhapsody и др.) в Gate Studios (De). Бандата е свирила с "Maiden United "в две минитурнета в Холандия и Белгия, както и с "Threshold" в турнето им "European Journey" за 19 концерта в Европа.

"Soundtruck" също е създадена през 2008 г. Бандата свири южен хард рок. Групата е една от най-известните южняшки рок групи в Гърция в момента. Бързо стават известни благодарение на звука и енергията, с които излизат на сцената. "Soundtruck" имат два издадени албума до момента.

Фестивалът в долината на виното тази година съвпада и с финала на Европейското първенство по футбол, който е на 14 юли. Специално за този мач ще бъде изграден екран, за да могат феновете на футбола да не пропуснат финала, но също така и да се наслаждават на любимата си рок музика.


Цени на билетите:
- Тридневен билет – 180 лв.
- Еднодневен билет за 12 юли, с хедлайнер Accept – 120 лв.
- Еднодневен билет за 13 юли, с хедлайнер Mr.Big – 120 лв.
- Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лв.

"Midalidare Rock In The Wine Valley" от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи. Деца до 12 години влизат без билет.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.